Gode råd til overgangen fra farvet til gråt hår

Gode råd til overgangen fra farvet til gråt hår

Det er de senere år blevet mere og mere moderne at have gråt hår! Faktisk får mennesker, som ikke er gråhåret farvet håret gråt!
Men hvis du gennem længere tid har farvet dit grå hår og gerne vil have dit naturlige grå look frem, kan det være lidt uoverskueligt.

Mørkt hår med grå udvoksninger er bare ikke pænt.

Men det er muligt at komme igennem det på en fornuftig måde. Overordnet er der to muligheder.

Den første mulighed brugte jeg selv. Jeg valgte at lade det grå hår gro en lille smule ud, og så fik jeg klippet mit hår ultra kort - faktisk kortere end hende på billedet ovenfor.

Min mand synes ikke, at det var nogen særlig god ide, da jeg fortalte om mine planer. Men da jeg kom hjem, syntes han også, at det var super flot - og jeg havde den korte grå frisure i flere år.

Hvis du ikke er til det ultra korte hår, kan du vælge den anden mulighed. Denne mulighed er at få lavet lyse og/eller mørke striber i dit hår (alt efter hvilken farve, du har farvet dit hår i). Dit grå udvoksede hår bliver blandet med striberne, hvilket giver en blødere overgang.

Jeg vil anbefale, at du får striberne lavet hos en frisør, da det kan være overordentligt svært at få det pænt hjemme på badeværelset.

God fornøjelse!
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.