Gode farver til gråt hår - tøj, make-up og ørenringe

Gode farver til gråt hår - tøj, make-up og ørenringe

Vi ved alle, at der er stor forskel på, hvilke farver der klæder forskellige mennesker. Nogle mennesker bliver blege i gult, andre bliver nærmest grå med en sort trøje på.

Og så er der dem, der altid stråler, fordi de forstå at vælge farver, der passer præcist til deres hårfarve, øjenfarve og teint.

Når dit hår bliver gråt, kan der være endnu vigtigere at have fokus på valg af farver i tøj, make-up og ørenringe, så du stadig stråler og ikke kommer til at ligne en grå mus.
Derfor får du her et par fif til, hvilke farver du med fordel kan vælge, som matcher dit grå hår særligt godt.

Farven på dit tøj
Når du vælger trøje, kjole eller skjorte, kan du med fordel vælge sarte, dæmpede farver fx. rosa eller beige. Også lyserød eller en sart støvet blå passer godt til gråt hår.
Vælger du disse farver, giver samspillet med dit grå hår et blødt og mildt udtryk.

Ønsker du til gengæld at få mere kant, er smaragdgrøn eller en klar blå rigtigt gode farver, da farverne fremhæver sølvlooket og gør hele din fremtoning mere udtryksfuld.

Hos Benedikte Utzon (Reklame) finder du tøj i sarte, dæmpede farver, som vil passe godt til gråt hår:Make-up
Uanset om man er til meget eller lidt make-up, så er brug er make-up med til at give et friskere udseende. Særligt om vinteren, når huden typisk er bleg, håret er gråt og øjenbrynene måske også mangler farve, kan man blive meget farveløs og kedelig at se på.

Hvis du går efter det bløde og milde udtryk, som en rosa trøje fx giver, kan du fint anvende en brun øjenskygge sammen med den sarte tøjfarve. Hvis dine øjenbryn mangler farve, vil det være en god ide at tegne dem op eller få dem farvet, dog med en blød farve - fx mørkebrun og ikke sort, som kan blive alt for markeret. 
Brug gerne en læbestift i en fin lyserød farve for at fuldende din make-up.

Hvis du er mere til den udtryksfulde fremtoning med fx en smaragdgrøn kjole, vil det være en god ide at anvende en lidt kraftigere make-up, hvor du rammer øjnene ind med en brun eyeliner - en sort kan blive lidt for voldsomt. Anvend også gerne en forholdsvis kraftig øjenskygge.
Det vigtige er, at dit ansigt bliver udtryksfuldt på en måde, som matcher din kjoles farve - ellers risikerer du, at dit ansigt så at sige drukner i den kraftige farve og bliver anonymt.
Brug gerne en rød læbestift. Hvor rød og kraftig den skal være, er helt op til den enkeltes smag.

Øreringe
når du har valgt farve på dit tøj og make-up, kan du fuldende det med de rette øreringe.

Har du valgt kraftige farver til tøj og make-up, er sølv- eller guldøreringe perfekte. Det samme gælder også, når du har valgt mere dæmpede farver som fx. en støvet lyselilla.

Har du til gengæld valgt at tage en hvid eller sort trøje eller kjole på, vil jeg anbefale dig at vælge farverige øreringe. Sort og hvid kan nemt bidrage til et kedeligt gråt look, men nogle flotte grønne eller lilla ørenringe kan ændre det på et øjeblik. 

Dyrberg/Kern (Reklame) har et stort udvalg af øreringe i flotte farver, som vil kunne passe godt til gråt hår!

Rigtig god fornøjelse med at afprøve, hvad der passer bedst til præcist dig!

Læs også SÅDAN FÅR DU SMUKT GRÅT HÅR

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.